Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Kullanılacak özlük skorsı 100 kişuygun aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK Pas olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en uygun eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bunların cümlesi manevra ortamında kaydedildiği kucakin başlıca hayatta aynı sonuçları vermeyebilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe Yangın Çıkış Kapısı olarak kontrol altına tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları kabil yapı eminği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kanatlar içinde elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin koltuk plakaları mevcuttur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page